+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Resort Svatá Kateřina Отзывы

рейтинг отеля

87%
Очень хороший

by 42 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    86%
  • Комфорт

    84%
  • Соотношение цена / качество

    79%
Show reviews written by:
Сортировать по:
Show:

Monika

Пожилые пары, 6.1.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Litavská Nikola

Пожилые пары, 4.1.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vanda Usnulová Bérešová

Семья со взрослыми детьми, 2.1.2018

Vysočina kraj

  • Overall rating
62 %
  • Krásné prostředí , milý a ochotný personal, dobra kuchyně ,skvělá lokalita

  • Špatná organizace silvestrovského večera Místa pouze na stání . Všude blato a pokud člověk nebydlí v hlavní budově velice nepříjemné přenášení věci ,neupravene chodníky ;ve wellnes absence bazénu a o tu jednu vířivku pro 4 lidi byl věcný boj

Personál
9
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Alena Sikorová

одинокий путешественник, 2.1.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
76 %
  • široká nabídka wellnes služeb na vysoké úrovni, pěkné okolí, prostředí vhodné pro odpočinek i aktivní pobyt.

  • Pokoj 106 nabízený jako delux tak hodnotit bohužel nemohu. Byl hlučný (od časného rána do noci hučení vzduchotechniky....) To je důvod, proč jsem se necítila komfortně...prostě jsem se nevyspala. Velmi drahé jídlo a pití.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 13.12.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Velmi profesionálně řešené interiery hotelu, příjemné prostředí společných prostor hotelu. Pěkné řešení wellness hotelu vyjma prostoru pro páru a sprchy kolem.

  • Při krátkém 3-denním pobytu s programem nebyly volné termíny na manikůru a pedikůru. Nelíbilo se mi řešení parní sauny ve spojení se sprchami kolem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Helena Baláková

одинокий путешественник, 9.12.2017

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Saláty a množství zeleniny a snídaně super, okolí nádherné, jízdy na koni bez chyby, čistota celého objektu skvělá. Wellness obsluha byla moc milá, klid v okolí úžasný, nepřítomnost televize a medií, či zpoplatnění internetu je bezva, to je relax jak má být. Parkování mimo objekt chválím. Řešení nastalých drobných problému bylo řešeno profesionálně a s klidem.

  • Poměr ceny a kvality některých jídel podle mě není odpovídající. Některé hlavní chody vypadají lépe, než chutnají. Panna cotta za tu cenu nebyla nic moc. Některé polévky byly přesolené. V rámci - poměrně vysoké - ceny by pro relaxační pobyty měla být zahrnuta i odpolední káva se zákuskem. Některé, rozhodně ne všechny, číšnice by mohli přidat na vřelosti při obsluze, za tuto cenu, bez ohledu na to jestli je někdo VIP, nebo jen našinec.

Personál
7
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Пожилые пары, 21.11.2017

Vysočina kraj

  • Overall rating
100 %
  • ochota personálu vynikající

  • vstup do wellness až ve 12 hod tak když je pobyt na tři dny, třetí den již není možnost saunu navštívit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hlávko

Пожилые пары, 11.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
96 %
  • S pobytem jsme byli velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Marcela Soutorová

одинокий путешественник, 8.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • -neuvěřitelný klid -nádherné prostředí -žádné děti -báječný, ochotný personál

  • -menší výběr jídla-každý den nabídka stejné polévky -odpočívárna ve wellnes

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 3.10.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 23.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dan Mokrý

Молодая пара, 7.8.2017

Vysočina kraj

  • Overall rating
88 %
  • na pokoji nebyl balkón

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Šimková

Группы друзей, 19.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

p. Kohoutek

Пожилые пары, 11.7.2017

Vysočina kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Dočkalová

одинокий путешественник, 5.7.2017

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • Masáž mušlemi Jízda na koni Posezení u jezírka Místa pro meditace

  • Menší výběr jídla v restauraci a dost vysoké ceny

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Patrik Štuhl

одинокий путешественник, 26.6.2017

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Krásná příroda Úúžasné sportovní využití Hezké ubytování Příjemný personál

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 22.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Prostě všechno

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 22.5.2017

Vysočina kraj

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jiří

Пожилые пары, 18.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Byli jsme velmi spokojeni. Není nutné vyjmenovávat jednotlivé oblasti.

  • Celkový dojem hodnotit vše perfektní byl pokažen přístupen recepční. Na několikeré zavolání z pokoje nereagovala. V případě, že byla zaneprázdněna očekávali jsme zpětné zavolání. K tomu nedošlo. Museli jsme na recepci osobně. Měli jsme výpadek jističe po poruše žárovky. To je důvod, proč jsme personál a služby hodnotili čtyřmi hvězdami. Jinak by jich bylo pět.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Barešová

одинокий путешественник, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Personál je velice milý a ochotný. Wellness procedury jsou příjemné jak cenou tak kvalitou. Pokoj byl čistý a útulný, moc hezky se tam spalo. Okolní prostředí je balzám na duši.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.