+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Resort Svatá Kateřina Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

by 42 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    84%
  • Preis-leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Sortieren nach:
Show:

Monika

Älteres Paar, 6.1.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Litavská Nikola

Älteres Paar, 4.1.2018

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vanda Usnulová Bérešová

Familie mit Kindern, 2.1.2018

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Krásné prostředí , milý a ochotný personal, dobra kuchyně ,skvělá lokalita

  • Špatná organizace silvestrovského večera Místa pouze na stání . Všude blato a pokud člověk nebydlí v hlavní budově velice nepříjemné přenášení věci ,neupravene chodníky ;ve wellnes absence bazénu a o tu jednu vířivku pro 4 lidi byl věcný boj

Personál
9
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Alena Sikorová

Einzelreisende, 2.1.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
76 %
  • široká nabídka wellnes služeb na vysoké úrovni, pěkné okolí, prostředí vhodné pro odpočinek i aktivní pobyt.

  • Pokoj 106 nabízený jako delux tak hodnotit bohužel nemohu. Byl hlučný (od časného rána do noci hučení vzduchotechniky....) To je důvod, proč jsem se necítila komfortně...prostě jsem se nevyspala. Velmi drahé jídlo a pití.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 13.12.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Velmi profesionálně řešené interiery hotelu, příjemné prostředí společných prostor hotelu. Pěkné řešení wellness hotelu vyjma prostoru pro páru a sprchy kolem.

  • Při krátkém 3-denním pobytu s programem nebyly volné termíny na manikůru a pedikůru. Nelíbilo se mi řešení parní sauny ve spojení se sprchami kolem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Helena Baláková

Einzelreisende, 9.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Saláty a množství zeleniny a snídaně super, okolí nádherné, jízdy na koni bez chyby, čistota celého objektu skvělá. Wellness obsluha byla moc milá, klid v okolí úžasný, nepřítomnost televize a medií, či zpoplatnění internetu je bezva, to je relax jak má být. Parkování mimo objekt chválím. Řešení nastalých drobných problému bylo řešeno profesionálně a s klidem.

  • Poměr ceny a kvality některých jídel podle mě není odpovídající. Některé hlavní chody vypadají lépe, než chutnají. Panna cotta za tu cenu nebyla nic moc. Některé polévky byly přesolené. V rámci - poměrně vysoké - ceny by pro relaxační pobyty měla být zahrnuta i odpolední káva se zákuskem. Některé, rozhodně ne všechny, číšnice by mohli přidat na vřelosti při obsluze, za tuto cenu, bez ohledu na to jestli je někdo VIP, nebo jen našinec.

Personál
7
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonymus

Älteres Paar, 21.11.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • ochota personálu vynikající

  • vstup do wellness až ve 12 hod tak když je pobyt na tři dny, třetí den již není možnost saunu navštívit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hlávko

Älteres Paar, 11.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • S pobytem jsme byli velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Marcela Soutorová

Einzelreisende, 8.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • -neuvěřitelný klid -nádherné prostředí -žádné děti -báječný, ochotný personál

  • -menší výběr jídla-každý den nabídka stejné polévky -odpočívárna ve wellnes

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 23.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dan Mokrý

Junges Paar, 7.8.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • na pokoji nebyl balkón

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Šimková

Gruppe von Freunden, 19.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

p. Kohoutek

Älteres Paar, 11.7.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Dočkalová

Einzelreisende, 5.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Masáž mušlemi Jízda na koni Posezení u jezírka Místa pro meditace

  • Menší výběr jídla v restauraci a dost vysoké ceny

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Patrik Štuhl

Einzelreisende, 26.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Krásná příroda Úúžasné sportovní využití Hezké ubytování Příjemný personál

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 22.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prostě všechno

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 22.5.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jiří

Älteres Paar, 18.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Byli jsme velmi spokojeni. Není nutné vyjmenovávat jednotlivé oblasti.

  • Celkový dojem hodnotit vše perfektní byl pokažen přístupen recepční. Na několikeré zavolání z pokoje nereagovala. V případě, že byla zaneprázdněna očekávali jsme zpětné zavolání. K tomu nedošlo. Museli jsme na recepci osobně. Měli jsme výpadek jističe po poruše žárovky. To je důvod, proč jsme personál a služby hodnotili čtyřmi hvězdami. Jinak by jich bylo pět.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Barešová

Einzelreisende, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Personál je velice milý a ochotný. Wellness procedury jsou příjemné jak cenou tak kvalitou. Pokoj byl čistý a útulný, moc hezky se tam spalo. Okolní prostředí je balzám na duši.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.