+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Resort Svatá Kateřina Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

by 32 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    82%
  • Preis-leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit Kindern
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 23.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dan Mokrý

Junges Paar, 7.8.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • na pokoji nebyl balkón

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Šimková

Gruppe von Freunden, 19.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

p. Kohoutek

Älteres Paar, 11.7.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Dočkalová

Einzelreisende, 5.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Masáž mušlemi Jízda na koni Posezení u jezírka Místa pro meditace

  • Menší výběr jídla v restauraci a dost vysoké ceny

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Patrik Štuhl

Einzelreisende, 26.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Krásná příroda Úúžasné sportovní využití Hezké ubytování Příjemný personál

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 22.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prostě všechno

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 22.5.2017

Vysočina kraj

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jiří

Älteres Paar, 18.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Byli jsme velmi spokojeni. Není nutné vyjmenovávat jednotlivé oblasti.

  • Celkový dojem hodnotit vše perfektní byl pokažen přístupen recepční. Na několikeré zavolání z pokoje nereagovala. V případě, že byla zaneprázdněna očekávali jsme zpětné zavolání. K tomu nedošlo. Museli jsme na recepci osobně. Měli jsme výpadek jističe po poruše žárovky. To je důvod, proč jsme personál a služby hodnotili čtyřmi hvězdami. Jinak by jich bylo pět.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Barešová

Einzelreisende, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Personál je velice milý a ochotný. Wellness procedury jsou příjemné jak cenou tak kvalitou. Pokoj byl čistý a útulný, moc hezky se tam spalo. Okolní prostředí je balzám na duši.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Molčík

Älteres Paar, 30.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 28.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Velmi Mila obsluha.

  • Jidlo (hlavne snidane). Cena neodpovida kvalite.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petra Drncová

Älteres Paar, 30.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nádherný relax

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Zemanová

Einzelreisende, 17.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Perfektní relax,všem budu doporučovat.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Martin Fligl

Familie mit kleinen Kindern, 10.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Milan Drahý

Älteres Paar, 4.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Příjemný personál, výborná kuchyně.

  • V době našeho pobytu probíhala akce velké firmy a dost to rušilo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Zuzana Heintz

Einzelreisende, 23.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Nadherna priroda, dostačující vyber jidelnicku, možnosti sportovního vyžití, taky je skvele, ze se tam nemuze hromadne jezdit autem, shuttle bus je prakticky. Velky vyber masáži.

  • Myslim, ze 4* hotel je trosku na jine úrovni, co se tyce interiéru a standardu. Bylo by vhodne oslovit interieroveho designera, kt by to trosku oživil i s nízkým rozpočtem. Treba ty oranžový dveře a okna. A mela by jsem par dalsich typu. Chapu, ze to prošlo nákladnou rekonstrukci, ale male změny, muzou udelat hodne a nemusi to stat hromadu penez. A taky wellness by mohlo byt trosku vetsi, vic vyrivek, vic saun atd. Je to velky resort, nabízíte spoustu "ozdravnych" balíčku, tak by si to zasloužilo trosku vic.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Ivana Křížová

Gruppe von Freunden, 25.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • - krásné prostředí odříznuté od civilizace - velmi milý personál - dobrá kuchyně - wellness centrum - široká nabídka tématických pobytů

  • - menší pokoje

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý den,v Resortu Svatá Kateřina se nám líbilo vše a určitě vás zase rádi navštívíme. Berounovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Hampejsová

Älteres Paar, 2.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Líbilo se mi vše :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.