+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Resort Svatá Kateřina Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 42 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    79%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Monika

para, 6.1.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Litavská Nikola

para, 4.1.2018

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vanda Usnulová Bérešová

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.1.2018

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
62 %
  • Krásné prostředí , milý a ochotný personal, dobra kuchyně ,skvělá lokalita

  • Špatná organizace silvestrovského večera Místa pouze na stání . Všude blato a pokud člověk nebydlí v hlavní budově velice nepříjemné přenášení věci ,neupravene chodníky ;ve wellnes absence bazénu a o tu jednu vířivku pro 4 lidi byl věcný boj

Personál
9
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Alena Sikorová

podróżujący w pojedynkę, 2.1.2018

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
76 %
  • široká nabídka wellnes služeb na vysoké úrovni, pěkné okolí, prostředí vhodné pro odpočinek i aktivní pobyt.

  • Pokoj 106 nabízený jako delux tak hodnotit bohužel nemohu. Byl hlučný (od časného rána do noci hučení vzduchotechniky....) To je důvod, proč jsem se necítila komfortně...prostě jsem se nevyspala. Velmi drahé jídlo a pití.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.12.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • Velmi profesionálně řešené interiery hotelu, příjemné prostředí společných prostor hotelu. Pěkné řešení wellness hotelu vyjma prostoru pro páru a sprchy kolem.

  • Při krátkém 3-denním pobytu s programem nebyly volné termíny na manikůru a pedikůru. Nelíbilo se mi řešení parní sauny ve spojení se sprchami kolem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Helena Baláková

podróżujący w pojedynkę, 9.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Saláty a množství zeleniny a snídaně super, okolí nádherné, jízdy na koni bez chyby, čistota celého objektu skvělá. Wellness obsluha byla moc milá, klid v okolí úžasný, nepřítomnost televize a medií, či zpoplatnění internetu je bezva, to je relax jak má být. Parkování mimo objekt chválím. Řešení nastalých drobných problému bylo řešeno profesionálně a s klidem.

  • Poměr ceny a kvality některých jídel podle mě není odpovídající. Některé hlavní chody vypadají lépe, než chutnají. Panna cotta za tu cenu nebyla nic moc. Některé polévky byly přesolené. V rámci - poměrně vysoké - ceny by pro relaxační pobyty měla být zahrnuta i odpolední káva se zákuskem. Některé, rozhodně ne všechny, číšnice by mohli přidat na vřelosti při obsluze, za tuto cenu, bez ohledu na to jestli je někdo VIP, nebo jen našinec.

Personál
7
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonim

para, 21.11.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • ochota personálu vynikající

  • vstup do wellness až ve 12 hod tak když je pobyt na tři dny, třetí den již není možnost saunu navštívit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hlávko

para, 11.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • S pobytem jsme byli velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Marcela Soutorová

podróżujący w pojedynkę, 8.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • -neuvěřitelný klid -nádherné prostředí -žádné děti -báječný, ochotný personál

  • -menší výběr jídla-každý den nabídka stejné polévky -odpočívárna ve wellnes

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dan Mokrý

dorośli, 7.8.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • na pokoji nebyl balkón

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Šimková

grupa przyjaciół, 19.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

p. Kohoutek

para, 11.7.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Dočkalová

podróżujący w pojedynkę, 5.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • Masáž mušlemi Jízda na koni Posezení u jezírka Místa pro meditace

  • Menší výběr jídla v restauraci a dost vysoké ceny

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Patrik Štuhl

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Krásná příroda Úúžasné sportovní využití Hezké ubytování Příjemný personál

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostě všechno

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 22.5.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jiří

para, 18.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Byli jsme velmi spokojeni. Není nutné vyjmenovávat jednotlivé oblasti.

  • Celkový dojem hodnotit vše perfektní byl pokažen přístupen recepční. Na několikeré zavolání z pokoje nereagovala. V případě, že byla zaneprázdněna očekávali jsme zpětné zavolání. K tomu nedošlo. Museli jsme na recepci osobně. Měli jsme výpadek jističe po poruše žárovky. To je důvod, proč jsme personál a služby hodnotili čtyřmi hvězdami. Jinak by jich bylo pět.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Barešová

podróżujący w pojedynkę, 15.5.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Personál je velice milý a ochotný. Wellness procedury jsou příjemné jak cenou tak kvalitou. Pokoj byl čistý a útulný, moc hezky se tam spalo. Okolní prostředí je balzám na duši.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.